Гарна усмішка може творити чудеса, часто дозволяючи вирішувати складні питання легко та швидко. Людина з гарними зубами завжди відчуватиме себе більш впевнено, здається більш привітною і спонукає оточуючих до приємного спілкування.

Щоб мати таку посмішку, потрібно постійно слідкувати за станом своїх зубів – приватна стоматологія BIOCLINIC для дорослих і дітей у Львові допоможе вам у цьому. Сучасні затишні кабінети з якісним обладнанням, безпечні і надійні матеріали та інструменти, фахові лікарі та привітний молодший медперсонал – це те, чим вирізняється наш заклад.

Пропозиції від BIOCLINIC

Стоматологічні послуги на базі клініки передбачають декілька важливих напрямків:

  • Терапія – лікування карієсу та інших захворювань ротової порожнини, а також виконання складних реставраційних робіт для покращення естетичних властивостей.
  • Хірургія – видалення зубів, імплантація та інші хірургічні втручання.
  • Пародонтологія – лікування кісткових тканин ясен та щелепи.
  • Ендодонтія – лікування кореневих каналів з використанням стоматологічного мікроскопу.
  • Ортодонтія – виправлення прикусу, повернення зубів до нормального положення на щелепі.
  • Дитяча стоматологія (від 3 років) – профілактичні огляди, лікування, видалення молочних зубів.
  • Вініри та протезування – встановлення керамічних вінірів, а також коронок та мостів з високоякісних сучасних матеріалів.

Окремо відзначається метод лікування у медикаментозному сні. Перевагою цієї послуги є можливість проведення безболісної терапії та інших маніпуляцій для людей, які бояться відвідувати стоматолога.

Окрім того, центр стоматології BIOCLINIC пропонує 3D діагностику у форматі комп’ютерної томографії. Таке обстеження дозволяє своєчасно виявити патології ротової порожнини, та визначитися з оптимальною терапією. 

Чому варто надавати перевагу клініці BIOCLINIC?

Високий професійний рівень наших лікарів – головний фактор, який зумовлює популярність стоматології BIOCLINIC у львів’ян та гостей міста.  До інших переваг, які відзначають відвідувачі клініки, відносять наступне:

  • найкраще обладнання, яке забезпечує якісну діагностику та ефективну терапію;
  • стерильність – ми надаємо гарантію безпечного лікування;
  • комфортна та затишна обстановка у приміщеннях клініки;
  • індивідуальний підхід до кожного пацієнта з врахуванням його потреб;
  • комплексний підхід – у складних випадках лікарі складають схему терапії для досягнення найкращого результату;
  • застосування інноваційних технологій – вони дозволяють значно економити час лікарям і пацієнтам, забезпечуючи максимальний комфорт маніпуляцій і процедур.

Клініка розташована у самому серці Львова, а тому доїхати до неї буде зручно з будь-якого куточка міста та приміського сектору. Розклад прийому лікарів компонується з врахуванням потреб відвідувачів. У нас немає черг до кабінетів, і кожен візит до лікаря буде для вас зручним та приємним. 

Як записатися на прийом до BIOCLINIC?

Стоматологія працює для пацієнтів, починаючи з 3-річного віку. Відвідати лікаря можна саме в той час, який буде для вас максимально комфортним. Для цього потрібно лише заповнити форму на сайті, звернутися через боти у соцмережах чи зателефонувати менеджеру. Наш представник неодмінно зв’яжеться з вами для уточнення зручного для вас часу відвідування клініки. 

Лікарі BIOCLINIC завжди готові прийти вам на допомогу та вирішити усі ваші болючі проблеми. За необхідності пацієнти можуть розраховувати на попередню консультацію по телефону.