Останніми роками біткоїн став одним з найкращих інвестиційних інструментів. Вартість криптовалюти постійно зростає. Окрім можливості отримати прибуток, у цього виду валюти є багато інших переваг. Це і простота міжнародних переказів, і надійність зберігання навіть в кризових ситуаціях.

Саме тому обмін криптовалют у Львові є досить затребуваною послугою. Кожен власник біткоїна при цьому намагається знайти найбільш вигідний для себе курс. У цьому випадку у нагоді стає сервіс Scanbit, який надає всю необхідну інформацію у даному напрямку. 

Як працює Scanbit

Швидкість, зручність, комфорт та найвигідніші умови – головні акценти роботи нашої платформи. Для того, щоб користувачі сервісу здійснювали безпечні транзакції, сервіс Scanbit підходить до формування списків крипто обмінників максимально відповідально. У рейтингу пропозицій знаходяться лише ретельно перевірені пункти, з використанням даних з АРІ і застосуванням особливих технологій. Окрім того, велику роль при оцінці перспектив і можливостей обмінника грають відгуки відвідувачів платформи та кваліфікований експертів у сфері криптовалюти. 

Головними критеріями оцінювання виступають такі чинники:

  • репутація – базується на відгуках на Scanbit та Trustpilot та інших інформаційних порталах;
  • функціональність – у цьому сегменті враховується кількість валют, з якою працює обмінник, а також оперативність процесу самого обміну;
  • безпека – нами перевіряється реєстрація  юридичної особи, та ретельно вивчається інформація стосовно умови користування сервісом та політики конфіденційності;
  • публічність – на даний фактор вказує присутність сервісів Telegram, Facebook/Instagram, Х, Youtube;
  • зручність – у цьому випадку враховується прозорість комісійних внесків, аналізується діяльність служби підтримки, оцінюється рівень комфорту інтерфейсу, визначається наявність мобільної версії сайту.

Окрім того, в компетенцію діяльності Scanbit входить аналіз подій на ринку криптовалюти, оновлення рейтингу сервісів, які працюють з нею. Загальною метою платформи є забезпечення можливості для відвідувачів сайту здійснювати безпечну валютну угоду на вигідних для себе умовах. 

Особливості використання платформи Scanbit

Робота сервісу здійснюється в автоматизованому форматі відповідно до заданих раніше параметрів. Користувачі, яким потрібно знайти вигідний обмінник, повинні просто зазначити потрібний йому напрям обміну. При цьому важливо вказати тип готівки у валютній парі.

Після внесення цих даний система запропонує перелік найбільш оптимальних для конкретного випадку обмінників. Відвідувач сайту матиме можливість розсортувати цей список за опціями рейтингу чи вигоди. У першому випадку головним показником є рівень довіри, що формується на базі оцінки обмінника від незалежних експертів. При виборі опції «вигода» користувач отримає інформацію стосовно прибутковості інформації. Система видасть точну суму з врахуванням потенційних комісійних. 

Користуватися послугами платформи Scanbit дуже легко. Для оформлення заявки потрібно заповнити спеціальну форму на сторінці сайту, вносячи мінімум даних. Після того адміністратор відправить вам список необхідної для перевірки інформації.

Послуги Scanbit допоможуть уникнути шахраїв та значно зекономлять ваш вільний час. У вас немає необхідності звертатися до першого невідомого обмінника, адресу якого ви знайдете в Інтернеті. З нами вам буде набагато легше, безпечніше, вигідніше та швидше.