Львів давно відомий своїм вишуканим смаком і до особливих людей та їх безмежної любові до життя, і до особливої атмосфери, створеної архітектурою, поглядами і навіть самим повітрям, а ще вмінням отримувати неймовірну насолоду від смаків життя, які дарує і запашна львівська кава, і єдина така в світі випічка, і навіть роли (чому ні?), адже гаряче львівське серце та вмілі руки знаходять себе в усьому, чого торкаються, тому Sushi Point – це не просто черговий японський ресторанчик, це те, заради чого варто знайти час на себе та з головою поринути в нову пригоду, після якої життя точно не буде таким як раніше.

Смакуй суші чи роли в м. Львів в Sushi Point, замовляй доставку, обов’язково ділися насолодою з тими, кого любиш, адже такого підходу до виконання японської класики ти ще точно не бачив, тому готуйся дивуватися, і будь готовий до того, що так буде щоразу, адже японська естетика та інноваційний підхід українських кухарів дають в сумі неймовірний результат, про який можна слухати безкінечно, проте краще спробувати, зробивши замовлення на sushi-point.com.ua.

Які страви пропонує Sushi Point

Рибна класика – це основа японської кухні, яка, будучи частиною культури, базується на отриманні максимальної користі від того, що дає природа, мінімально втручаючись в природний хід речей, з вдячністю та пошаною приймаючи все те, що дає кожний день життя, в тому числі в плані їжі. Тому саме риба та різноманітні морепродукти й водорості є основою для створення суші та ролів. Проте доцільні експерименти в дусі японського lifestyle дали можливість майстрам Sushi Point створити свої особливі страви, серед яких ви знайдете:

  1. Традиційні суші, гункани, роли з вугрем, лососем, гребінцем,  креветкою, тунцем тощо
  2. Запечені та смажені роли в різноманітних варіаціях
  3. Сети https://sushi-point.com.ua/ua/catalog-fr-lviv-sety, а також торт-сети, що є поєднанням різних смаків та видів суші та ролів за дуже приємною ціною
  4. Супер корисні супи місо та Том-Ям з різними добавками
  5. Гарячі страви Wok з локшиною власного виготовлення, фунчозою, рисом у поєднанні з овочами, морепродуктами та м’ясом і неперевершеними соусами
  6. Салати й численні вегетаріанські страви зі свіжими овочами
  7. Вибухово смачні суфле моті зі свіжих фруктів, а також солодкі роли з фруктами та шоколадом

Важливою особливістю страв японської кухні зокрема, та, особливо, підходів до приготування шефів Sushi Point, є виключна користь для здоров’я кожної обраної страви, адже кожен продукт проходить строгий контроль та відбір, так само як і спосіб його приготування й подачі. Не менш важливою є й термін подачі та доставки страви, тому Sushi Point – це завжди найсвіжіші враження від дійсно смачної іжі.

Що робить Sushi Point особливим закладом

Кожне місце особливе, і кожен майстер своєї справи втілює власні ідеї та погляди в тому, що робить, тим не менш, навіть багатовікова історія людства у пошуках нових шляхів для розкриття смакових якостей натуральних продуктів, жодним чином не обмежує фантазію та майстерність справжніх професіоналів, до яких належать кухарі Sushi Point.

Створювати абсолютно унікальні вироби кулінарного мистецтва кухарям та сушистам Sushi Point дозволяють такі умови:

  • Використання найсучаснішого обладнання
  • Високий рівень кваліфікації кожного члена команди
  • Постійні інноваційні пошуки, освіта та розробка нових рецептів
  • Використання тільки найсвіжіших продуктів від перевірених постачальників
  • Виконання як традиційних, так і особливих страв за індивідуальним замовленням