Раніше для того, щоб відвідати будь-який заклад, доводилося приходити особисто і купувати квитки на місці. Але сьогодні, щоб купити квитки в Музей науки достатньо зайти на спеціальний сайт, де представлено все необхідне для цього. 

Причому музей завжди готовий надати спеціальні умови, знижки для клієнтів. Музей науки являється місцем, де можна провести час не тільки цікаво, але і з користю. З чим часто асоціюється світ науки? Не завжди виникають думки про щось цікаве та яскраве. Зазвичай, відвідувачі думають про щось нудне, те, що викликає сонливість і бажання якомога швидше завершити екскурсію.

Але Музей Науки, розташований у Львові, доводить зворотне. Відвідавши заклад, виникає можливість поринути у світ науки, що буде захоплюючим та пізнавальним. Тому якщо давно шукали щось нове, те, що стане відкриттям у світі чогось дійсно цікавого, тоді заходьте на сайт, щоб замовити квитки для всієї родини.

Пропозиції купівлі онлайн-квитків у Музей науки

Замовляючи квитки до музею, варто зазначити, що завжди є можливість претендувати на вигідні пропозиції. Щоб мати більше інформації, досить звернути увагу на наступні особливості пропозицій:

  • Діти, які мають зріст нижче 90 сантиметрів, до музею можуть пройти безкоштовно;
  • Також на безкоштовний вхід можуть розраховувати особи з інвалідністю віком до 18 років. Люди, які виступають у ролі супроводу особи з інвалідністю, повинні купити для себе квиток;
  • Діти, що молодші 12 років, обов’язково повинні супроводжуватися дорослими;
  • Якщо квитки не були використані вчасно, гроші за них не повертаються.  Тому рекомендується добре все продумати, перш ніж купити квитки;
  • Придбаний квиток являється одноразовим. Тобто використати його можна тільки на певну дату. 

Всі ці умови являються зручними і вигідними. Не доведеться купувати квитки наперед, оскільки вони у наявності постійно. Якщо залишаються додаткові питання, тоді можна звернутися до менеджера за консультацією. 

У який час можна замовити квитки до Музею науки?

Раніше, для того, щоб купити квитки, доводилося особисто приходити до закладу, дочекавшись певних годин відкриття. Проте це давно у минулому, оскільки замовити квитки можна у будь-який зручний час. Для цього достатньо зайти на сайт, залишити заявку, придбати квитки. Показати їх можна онлайн, тобто не потрібно навіть розпечатувати. 

Музей науки завжди відкритий для тих, хто прагне пізнавати нове, переглядати звичні явища під іншим ракурсом. 

Цікаві екскурсії, експозиції, лабораторні експерименти не дозволяють нудьгувати. Дорослі й діти, знайдуть щось для себе, щоб провести час цікаво, отримуючи позитивні емоції.  Достатньо для цього купити квитки і прийти до музею, щоб кожну хвилину провести з цікавістю й отриманням нових знань.