Не дарма Харків був столицею, адже Харківщині є чим пишатися, і мова йде як про історичні події та особистості, чия роль в історії України та побудові державності, була дійсно вагомою та визначною, так і про новітні події, що показали і доводять щодня, що міцний дух харків’ян не зламати.

Про події в регіоні, Харкові, новини Ізюма, останні події Чугуєва, Куп’янська, Краснограду та інших міст і містечок Харківщини – на віртуальних сторінках онлайн-видання Слобідський Край slk.kh.ua.

Особливий шарм Слобідської України

Іноді може здатися, що звичні для нас місця не мають нічого цікавого, і, тим не менш, кожен клаптик української землі може розказати свою унікальну історію, що робить його не просто особливим, а безцінним, і Харківська область, як колиска легендарної слобожанської культури, має свої унікальні риси і через історичні події, а також завдяки унікальній природі, географічному положенню та формі ландшафту.

5 причин захоплюватися землями Харківської області від газети Слобідський Край, що дає об’єктивні новини Харківщини в сучасному онлайн форматі:

  1. Кицівська пустеля – природна напівпустеля на території колишнього танкового полігону
  2. Крейдяні гори Дворічанського національного парку, де водяться унікальні та єдині в Європі види рослин та тварин
  3. Співочі тераси – унікальний сад-амфітеатр, відомий своїми акустичними якостями в селі Городньому, різні рівні саду були збудовані із цегли з метою вирощування екзотичних рослин
  4. Половецькі кам’яні баби від 9-13 століття на горі Кременець в Ізюмі, які частково пошкодили російські загарбники
  5. Солоне озеро, що наразі поступово опріснюється, але утворилося воно через техногенну катастрофу, пов’язану із витоком природного газу через сольову гільзу

Всі новини – в форматі, з яким зручно

Знати, чим живе регіон, що насправді відбувається на місцях – надзвичайно важливо, і якщо Ви залишаєтеся в рідному місті, і якщо змушені були тимчасово його покинути, адже кожне місто і село – це, перш за все, люди, які і підтримують в ньому життя, де б вони не знаходилися.

На сьогоднішній день інтернет формат є найзручнішим для кожного користувача, адже дає доступ до будь-якої інформації на будь-якому пристрої, завдяки чому Ви можете отримувати актуальні дані з перших вуст, що є тим більш важливим під час воєнного стану.

На сайті slk.kh.ua Ви можете з легкістю:

  • Прислати свою новину, адже кожен може стати свідком важливих та знакових подій, про які буде цікаво та корисно дізнатися іншим, тож, якщо володієте будь-якою інформацією, яка, на Вашу думку, може бути корисною для громади, будь ласка, тиснуть кнопку «Повідомити новину» в футері сайту, процедура публікації є простою, крім того, Ви завжди можете розраховувати на допомогу редакційної колегії
  • Оформити передплату на видання: доступне як в друкованому, так і в онлайн-форматі
  • Замовити рекламу у виданні Слобідський Край, де оголошення про Ваші послуги чи товари побачить кожен житель Харківщини, тож Ви набагато швидше знайдете свого клієнта, а вони – Вас

Харківщина має повстати з попелу, а для цього нам всім треба діяти спільно, адже мета у всіх одна – це мир, достаток та злагода на нашій українській землі. Тож готуємось до зими, відновлюємо рідний край, повертаємось додому та підтримуємо один одного!