Будівництво, експлуатація, ремонтні роботи – всі ці та деякі інші процеси неодмінно потребують якісних будівельних та оздоблювальних матеріалів. На сьогоднішній день продукцію такого плану виробляють досить багато торгівельних марок – як українських, так і закордонних. Проте нерідко для користувача є проблемою швидко знайти у потрібному обсязі різну кількість матеріалів.

Забезпечити це, та значно зекономити час та гроші допоможе будівельний магазин Вudmall-Мarket. Працюючи у режимі гуртівні, він пропонує досить великий асортимент продукції як власного виробництва, так і під брендами інших фірм.

Наші пропозиції

Специфікою роботи компанії є випуск надзвичайно якісних товарів, виготовлених на основі української сировини. До переліку найбільш відомих будівельних матеріалів, які можна замовити безпосередньо на сайті за дуже вигідно ціною, відносять наступне:

  • різні суміші для будівництва, які постачаються у сухому вигляді та потребують попереднього розведення – на основі гіпсу, вапна, поєднання цементу та вапна;
  • шпаклівки – штукатурні та декоративні;
  • фарби – для обробки фасадів або поверхонь в середині приміщення;
  • ґрунтовки – фінішні, базові та інші;
  • клейові речовини – застосовуються по кераміці, мармуру, піно-, газових блоках, а також суміші для утеплення;
  • затирки для швів;
  • гідроізоляційні матеріали;
  • пінопласт
  • вироби для облаштування підлоги, тощо.

Зручна пошукова система нашого сайту забезпечує надзвичайно комфортний режим для пошуку товарів. Попередньо бажано визначитися з форматом матеріалів, їх основним призначенням та правильно обрахувати кількість. Постачання продукції у гуртовому режимі дозволяє нам значно зменшити рівень вартості, що дуже вигідно для більшості покупців.

Особливості вибору

Щоб не помилитися з підбором потрібного матеріалу, треба врахувати деяку специфіку його класифікації. При цьому варто  вирізняти натуральні та синтетичні варіанти. У першому випадку продукція накуповується, в основному, для створення різних елементів будівель та конструкцій – підлоги, покрівлі, стін, перекриття. Штучні матеріали відносяться до сегменту виробів спеціального призначення. За їх допомоги зазвичай проводиться утеплення, ізоляція від вологи та інші процеси.

За врахування умов, за яких буде вестися експлуатація матеріалів, варто відзначити такі їх характеристики:

  • фізичні – щільність, пористість, вологість, теплопровідність;
  • механічні – пластичність, жорсткість та здатність витримувати певні механічні навантаження;
  • технологічні – термічні властивості, зручність монтажу, швидкість висихання тощо.

В чому переваги BudMall Market?

Великий асортимент та оптимальні ціни – основні аспекти, за якими більшість покупців робить вибір саме на нашу користь. Замовити товар тут можна безпосередньо на сторінці сайту, заповнюючи спеціальну форму. Інший варіант замовлення – дзвінок менеджерам по телефону. За необхідності представники магазину завжди готові надати кваліфіковану консультацію по пошуку та вибору потрібного товару.

Знаходячись географічно піді Львовом. Ми працюємо не лише для жителів галицької столиці, але й забезпечуємо доставку по всій території України. Для цієї послуги магазин залучає спеціальні транспортні компанії, які доставляють товар за своїми тарифами. 

Окрім того, ми пропонуємо комфортні умови по оплаті, надаючи можливість внести гроші онлайн платежем, банківською картою чи cash безпосередньо на місці покупки.