Хоч раз у житті, але ви потрапляли у ситуацію, коли треба залишатися на зв’язку, а підзарядити пристрій ніде не можна. У такий випадках стане рятівником портативна зарядна станція, яка робить значно простішими подорожі і може стати у нагоді під час тривалих відключень електроенергії.

Що таке портативна зарядна станція?

Портативна зарядна станцію можна порівняти із великим, потужним павербанком. Завдяки такій станції можливо швидко заряджати одразу кілька пристроїв, і робити це автономно від розетки та навіть на ходу.

До прикладу, звичайний павербанк зазвичай розрахований на підзарядку суто телефонів, його не завжди вистачає, щоби зарядити ноутбук чи планшет. У той час, портативна зарядна станція здатна повністю зарядити як телефони, так і планшети, ноутбуки, колонки та навіть прилади для освітлення. Обрати відповідну до ваших потреб зарядну станцію можна у https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/portativnye-zaryadnye-stancii.html.

Як працює портативна зарядна станція?

Назва “портативна зарядна станція” викликає думки, що це щось складне та розраховане на використання у професійних сферах, проте насправді вона дуже проста у користуванні.

  1. Переконайтеся, що зарядна станція заряджена. Якщо ні – зарядіть відповідно до інструкції. До речі, портативні зарядні станції можна заряджати навіть від автомобіля чи сонячних панелей.
  2. Далі просто під’єднуйте необхідний прилад (телефон, ноутбук тощо), який потрібно зарядити, за допомогою USB кабелю. 

Два пункти виглядають цілком зрозумілим, авжеж? Тому переживати через складнощі немає жодних причин!

Де використовують портативну зарядну станцію?

Портативні зарядні станції є неймовірно практичними. Їх можна брати з собою в подорожі, походи, рибалки та пікніки. Також ПЗС стають незамінними у разі поїздок за місто, де можуть бути перебої з електроенергією. 

Також сьогодні портативна зарядна станція потрібна нашим військовим у ЗСУ, адже під постійними обстрілами, в окопах, лісах, полях немає змоги знайти розетку з електроживленням. А потужної портативної зарядної станції вистачає на кілька днів роботи. А потім, як ми зазначали вище, її можна заново зарядити від акумулятора автомобіля. 

На що зважати під час вибору портативної зарядної станції?

Щоб обрати портативну зарядну станцію, треба зважати на ваші потреби. Чи то ви подорожуєте і будете користуватися ПЗС час від часу, чи будете використовувати безперервно? Використовуватиме тільки ви, чи група людей?

Тож зауважуйте наступні пункти:

  • скільки гаджетів потребуватимуть заряду;
  • тривалість, як довго плануєте використовувати ПЗС;
  • скільки людей користуватиметься станцією;
  • яким способом плануєте підзаряджати станцію.

Знаючи свої потреби, буде змога підібрати відповідну портативну зарядну станцію, адже їх є широкий вибір – навіть до заряду 9 пристроїв одночасно. 

Які переваги портативної зарядної станції?

Нижче наводимо переваги ПЗС у вигляді списку:

  1. Переваги полягають у тому, що зарядна станція займає мало місця;
  2. Пристрій є портативним, тому немає прив’язки до конкретної локації;
  3. Можливість заряджати декілька пристроїв одночасно;
  4. ПЗС є безпечними, оскільки використовують систему для захисту від напруги, струму та температури;
  5. Мають міцну, стійку до ударів, конструкцію.