Літо – це пора, під час якої треба якомога більше насититися враженнями, щоб їх вистачило на цілий рік. Подорожі є невід’ємною частиною отримання вражень, а поїздка у Львів може стати новим відкриттям, про яке ви ніколи не забудете. 

Що подивитися у Львові 

Перш ніж відправлятися вивчати вулиці Львова – варто забронювати готель за посиланням https://loft7.com.ua/, готель має кімнати у мінімалістичному стилі лофт та виконаний сучасно та водночас дуже просто. З таким інтер’єром у вас буде змога якісно відпочити та розслабитися. Коли ви будете впевнені про наявність у вас під час відпочинку глибокого сну, обов’язково відвідайте наступні місця, які допоможуть вам ближче познайомитися зі Львовом: 

  • Перша міська ратуша у Львові була побудована за проектом Йоханна Леонарда Франца у 1835 році, а сьогодні включена до списку Світової спадщини ЮНЕСКО. Ця унікальна триповерхова прямокутна будівля виконана у поєднанні двох стилів – ренесансу та класицизму. Вона прикрашена вишуканими колонами, має на горі великий годинниковий баштан, на якому розташовані чотири скульптури. Кожна з них має своє глибоке значення: одна символізує правосуддя, інша мудрість, третя справедливість, а остання силу. Ці символи розташовані на висоті близько 65 метрів, а завдяки цій висоті, міська ратуша вважається однією з найвищих стародавніх будівель всієї Європи. Годинникова вежа, за якою ви впізнаєте цей архітектурний витвір мистецтва, є символом міста, який оголошує на весь Львів години. 
  • Площа ринок – серце міста, яке є його візитною карткою. Вона стала справжнім талісманом та символом міста, на яке бажають подивитися усі туристи. Чого важко не зробити, адже ринок знаходиться прямо у центрі Львова, поруч з готелем LOFT7. Будівлі, що оточують визначну площу датуються XVI-XVII століттям та виконані у різноманітних архітектурних стилях, в тому рахунку: готика, бароко, класицизм та ренесанс. Прогулюючись по цьому місцю ви маєте змогу познайомитися з творіннями визначних архітекторів та декількома визначними стилями архітектури водночас. Саме на цій площі знаходяться найголовніші будівлі Львову: Перша міська ратуша, Чорна кам’яниця, Королівський арсенал. Сам ринок має форму квадрата та займає великий квартал – його сторони вимірюються приблизно у 140 метрів кожна.
  • Львівська копальня кави, яку ще можна знати під назвою «Копальня кави Криївка» – це одне з найунікальніших місць у західній столиці, що розташоване в підвалі, який імітує бункер. Атмосфера всередині нагадує часи Другої світової війни, а інтер’єр майстерно доповнюють відповідні декорації. Саме тут ви скоштуєте, дізнаєтеся історію та найцікавіші факти про львівську каву, а також з інших куточків світу.