Досить часто у рідних людини похилого віку виникає необхідність вирішити питання догляду за ним. Насправді варіантів вибору у такій ситуації не дуже багато – треба або піклуватися самому, або найняти доглядальницю, або перевезти свого родича до будинку літніх людей. 

Варто зазначити, що самостійно впоратися з доглядом за людиною дуже важко. Доручати цю справу незнайомцям захоче не кожний. Тому будинок престарілих Львів стане найбільш прийнятним варіантом для тих, хто дійсно хоче забезпечити комфортне життя для рідної людини.

Пансіонат для людей похилого віку Грааль – зручність, увага та комфорт

Зараз «віддати» літню людину до пансіонату для літніх зовсім не означає назавжди забути про нього, позбутися. Ситуація, коли подібні установи сприймалися як щось страшне і небажане для людини, в наші дні стрімко змінюється на краще. Пересвідчитися у цьому можна, взявши до уваги всі особливості та позитивні моменти пансіонату Грааль. Найважливішими моментами надання послуг в цьому закладі можна вважати наступне:

  • Розташування. Грааль знаходиться у тихому зеленому районі з чистим повітрям.
  • Комфорт. У закладі створені всі умови для комфортного життя постояльців. Одно- або двохмісні номери, обладнані новими зручними меблями, побутовою технікою, в наявності –  спеціальне обладнання для інвалідів, також діють  тривожні кнопки для виклику медсестри.
  • Персонал. Всі, хто працює у Граалі,  мають великий досвід та медичну освіту. Кожен співробітник має спеціальні знання стосовно особливостей захворювань у літніх людей, та можуть, за необхідності, надати першу допомогу.
  • Цікаве дозвілля. Працівники розробляють спеціальні програми, і тому кожен постоялець зможе знайти собі заняття до душі.

Для тих, хто живе у Граалі, організований цілодобовий медичний кваліфікований догляд. Спеціалісти-медики мають сучасне обладнання для проведення щоденних процедур та маніпуляцій, призначених для підтримки здоров’я.  

Як звернутися до пансіонату «Грааль»

Якщо ви вирішили влаштувати вашого літнього родича до нашого пансіонату у Львові, то вам надається можливість подати заявку по телефону або на сайті через спеціальну форму зворотнього зв’язку. Вартість послуги буде залежати від стану здоров’я людини, наявності інвалідності, психічних захворювань та інших особливостей здоров’я. Ми ні в якому разі не обмежуємо відвідування родичів, тому ви завжди зможете завітати для свого родича чи знайомого у зручний для вас день. У нас ваша близька людина завжди буде під наглядом кваліфікованих лікарів, дбайливих та відповідальних медсестер та санітарок, а в оточенні однолітків вона ніколи не почуватиметься самотньою.