Кетчуп – особливий соус, який давно вже вважається класикою в кулінарії, завдячуючи своїм універсальним властивостям. Його основу складають спілі томати, які доповнюються різноманітними приправами. Від кількості та варіативності додаткових інгредієнтів напряму залежить специфіка використання основного продукту. 

Покупцям кетчупи пропонується у різному фасуванні. Це може бути скляна тара, пластикової плашки або дой-пак – одноразові пакети з кришкою-дозатором. Останній варіант вважається найбільш зручним для індивідуального користувача, і саме на такий формат націлений відомий всім виробник Торчин. Варіант Кетчуп До шашлику, який входить до лінійки продукції бренду, рекомендований користувачам саме у такому форматі.

Особливості складу та смаку кетчупу До шашлику

Кетчупи українського виробника Торчин добре відомі нашим споживачам. У кожного є совї улюблені варіанти смаків, і кожен може вибрати саме те, що найкраще смакуватиме до конкретної страви. Сама назва кетчупу До шашлику вказує на те, що його найкраще поєднувати зі смаженим м’ясом. Окрім того, його можна додавати до тушкованої свинини, яловичини чи курятини –  для покращення смакових якостей та збереження соковитості. Ідеально гармонуватиме продукт і з ковбасними виробами – сосисками чи сардельками, або ж з домашньою ковбаскою, засмаженими на грилі. 

Основними складовими продукту є наступні елементи:

  • томатна паста, виготовлена із найкращих сортів помідорів;
  • питна вода;
  • цукор;
  • кукурудзяний крохмаль;
  • кухонна сіль;
  • оцтова кислота;
  • суміш спецій – каррі, суха гірчиця, екстракт перцю чилі, або кайєннський перець.

Енергетична цінність готового продукту в розрахунку на 100 грамів складає 98 кілокалорій та 23,5 грамів вуглеводів.

Поради з приводу споживання кетчупу До шашлику

Кетчуп пропонується покупцям в уже готовому для споживання вигляді, не потребуючи ніякої додаткової обробки. Цей варіант помідорного смаку неодмінно сподобається тим, хто любить помірну приємну гірчинку та привабливу яскравість кольорів. Саме тому кетчуп До шашлику кулінари часто використовують як дресінг для салатів та інших холодних закусок. Ним можна заправляти овочеві страви, та додавати його як декоративний та смаковій елемент до пасти, хот-догів, чіабати, такосів, курячого соте, та інше. Зручну упаковку продукту, розрахована за кількістю на невеличку компанію, можна брати з собою в дорогу, на пікнік, для вечері з друзями або родичами на природі в заміському будинку.