Постійно  дратує нежить. Ми не застраховані від цього ні влітку, ні взимку. Найменший застуда чи протяг – і з носа тече.

Багато хто, напевно, чув вислів: «Нежить проходить за тиждень, без лікування — за сім днів. Але якщо не лікувати нежить, він може стати хронічним, і тоді хустка може стати вашим незамінним супутником цілий рік.

Детальныше за посиланням: https://clutch.net.ua/zdorove/69518-kak-bystro-i-effektivno-izbavitsya-ot-nasmorka

Що не можна робити:

зловживати краплями;

переносити застуду на ногах;

Використовувати цибулю, часник та інші народні засоби;

прийом антибіотиків.

Як позбутися від застуди ефективно і швидко?

Начебто і думати нема про що, адже аптечні полиці буквально забиті судинозвужувальними краплями. Не всі знають, що вони не лікують хворобу, а лише на короткий час знімають симптоми. Крім того, вони мають багато побічних ефектів і не повинні використовуватися більше п’яти днів. В іншому випадку це може призвести до медикаментозної застуди.

Інша справа препарат комплексної дії. Наприклад німецький фітопрепарат Синупрет екстракт. Його унікальний рослинний комплекс не тільки усуває риніт і полегшує носове дихання, але й запобігає його ускладненням, має секретолітичну, протизапальну, противірусну та антибактеріальну дію, що сприяє прискоренню симптомів риніту/синуситу на 3,8 дня.

в чому секрет

Синупрет виготовлений за допомогою фітонірингу — сучасного технічного методу, який дозволяє контролювати вміст активних рослинних речовин при виготовленні препарату та виготовляти фітопрепарати зі стабільною концентрацією діючих речовин. Це не просто чергове «нічого», про яке ви чуєте по телевізору.

Препарат пройшов численні клінічні дослідження за всіма правилами доказової медицини та включений до національних рекомендацій з лікування риносинуситів України та Німеччини. Європейська настанова з лікування риносинуситу EPOS 2020 рекомендує екстракт Синупрету для лікування гострого вірусного та поствірусного риносинуситу.

Не потрібно чекати, поки нежить стане ускладненням. Синупрет Екстракт показаний дорослим і дітям старше 12 років як базовий засіб при перших симптомах нежиті.

Мамам маленьких дітей не варто хвилюватися, тому що Синупрет сироп, який зручний і простий у застосуванні, добре підходить для лікування нежиті у дітей від 2 років. Препарат не тільки ефективний, але, головне, безпечний.

Лікарі зазначають, що невилікуваний нежить може перерости в інфекцію пазух, сприяти поліпам у носі та спровокувати інфекцію пазух. Щоб уникнути цих наслідків, приймайте Синупрет при перших ознаках застуди і будьте здорові!

Самолікування може бути небезпечним для здоров’я.

Завжди читайте інструкцію із застосування та проконсультуйтеся з лікарем перед використанням.