Відкладати мрію вічно неможливо, особливо, якщо це мрія людини, яку любиш. Саме для таких рішень без зайвих переплат та ризиків було створено онлайн-сервіс зручного кредитування, що передбачає швидке та прозоре оформлення без купи документів та принизливих черг.

Ми впевнені, що найкраща допомога – це фінансова допомога, тому moneyveo видає кредити за лічені хвилини, перераховує гроші на картку, та завжди йде на поступки своїм клієнтам, передбачаючи індивідуальну систему розстрочки, а також працює 24/7, без вихідних , прозоро та чесно.

Якщо кредит потрібен ще на вчора

І навіть якщо Ви ніколи не брали кредитів і обходили цю тему десятою дорогою, рано чи пізно, настає той момент, коли власних коштів може не вистачати, а втілювати проєкт потрібно тут і зараз, бо простій іноді обходиться набагато дорожче. В таких випадках багато хто йде до батьків і друзів, але, будьмо чесними із собою, по-перше, це псує стосунки, особливо, коли повернути гроші вчасно не вдається; по-друге, кредит – це те, що стосується тільки Вас, і іншим людям знати про нього зовсім не обов’язково.

Саме для таких випадків є надійний партнер Moneyveo, що пропонує зручний та зрозумілий кредит онлайн, без зайвих заморочок, поручительства та прихованих платежів. Ми цінуємо кожного нашого партнера, і завжди орієнтуємось на довгострокове співробітництво, тому йдемо на поступки та даємо знижки:

  • Ставка на перший кредит – всього 0,01%
  • Обробка заявки – 2 хвилини
  • Захист даних наших клієнтів рівня PCI DSS Service Provider Level 1
  • Зарахування грошей на картку – впродовж 1 хвилини

Кому підходить швидкий кредит від Moneyveo

Ми надаємо кредити повнолітнім дієздатним громадянам України, в тому числі студентам, пенсіонерам і особам, що не мають офіційного працевлаштування, в тому числі розглядаємо неідеальні кредитні історії – адже кожен випадок має свої причини та вимагає індивідуального підходу.

Для отримання кредиту Вам потрібно мати:

  • Паспорт
  • Ідентифікаційний код
  • Банківську картку
  • Мобільний телефон
  • Вік: 18 років

Сума кредиту

В сфері мікрокредитування moneyveo займає перше місце в Україні – і причина не лише в простоті, доступності та прозорості роботи, але і у сумі першого кредиту, що складає від 500 – до 17 тисяч гривень, що значно перевищує початковий кредитний ліміт інших кредитних сервісів.

При цьому процентна ставка на перший займ складає всього 0,01%, а оплата через Особистий кабінет на сайті відбувається без комісії.

Цінуємо кожного, кредитуємо всіх.