Бренд Полароїд – незмінний лідер по виробництву високоякісних окулярів для захисту від сонця. Споживачі в усіх країнах світу без винятку довіряють саме цій компанії підчас вибору стильних та зручних аксесуарів. Ключовими перевагами, якими вирізняються окуляри polaroid, є особлива технологія захисних лінз. Вони забезпечують усунення сліпучого блиску, збереження природності кольорів, контрастності та чіткості зображення. Окрім того,  окуляри сонцезахисні такого плану не допускають впливу ультрафіолету на сітківку ока, поглинаючи його на рівні 90 відсотків.

Базові особливості Polaroid

Що відрізняє оригінальні моделі продукції даного бренду? Преш за все – відмінна якість та надзвичайно стильна зовнішність. Окремо також варто зазначити й інші, не менш важливі моменті, які полягають у наступному:

Структурі лінз

Свою загальну назву поляризаційні окуляри отримали завдяки наявності у формуванні лінз полярного фільтру, який знаходиться посередині. Його можна вважати одним з 9 самостійних шарів, з яких складається лінза. Всі ці шари певним чином взаємодіють між собою, забезпечуючи усесторонній захист ока. Шари, які поглинають УФ промені, розміщені обабіч фільтра. Наступними є елементи для амортизації, які значно підвищують ударну стійкість та міцність лінзи. Шари, що передбачають захист від подряпин, знаходяться на парних зовнішніх сегментах, і є завершальними в усій системі.  

Екологічність

Окуляри з поляризаційною лінзою виготовляються лише з високоякісних матеріалів, більша частина з яких мають природнє походження. Якщо більшість компаній використовує в процесі виробництва лінз полікарбонат на базі сирої нафти, то фірма Polaroid задіює в якості вихідних матеріалів деревину, бавовну, целюлозу, тощо.

Надзвичайна міцність

До монтування лінз в оправу вони неодмінно проходять серйозне тестування. За цим слідкує експертна команда компанії, перевіряючи продукт на стійкість до подряпин та ударів, захист очей та на здатність витримувати щоденну інтенсивну експлуатацію.

Дизайн окулярів розробляється спеціально у відповідності до призначення – для чоловіків, жінок дітей; також є моделі у стилі унісекс. Жіночі мають більш вишукані, плавні зовнішні лінії, чоловічі моделі вирізняються лаконічністю та простотою.  Дитячі варіанти випускаються в багатій панорамі модифікацій, можуть мати особливу оправу с прогумованими елементами.

Для пошуку та замовлення певної моделі окулярів скористайтеся послугами офіційного інтернет-магазину сонцезахисних окулярів Полароїд, який пропонує багатий вибір сучасної та стильної продукції за оптимальною ціною.