Попри  те, що в більшості випадків турнікети застосовуються в приміщеннях, доволі часто виникає потреба для великого переліку установ, закладів, організацій, фірм та підприємств облаштовувати контроль та/чи організацію доступу на відкритому просторі, тобто на вулиці. Всі вироби компанії TiSO мають достатню захищеність від пошкодження, а ті з них, які призначені для роботи «на вулиці», інакше: турнікет вуличний варіант, ще й додатковий захист від впливу клімату.

Таким чином турнікет трипод вуличний має ті самі технічні характеристики, що й стандартний турнікет трипод, тільки підсилені, клас захисту IP65. При цьому захищена не тільки поверхня виробу, але і його електро-механічна частина, а значить контроль доступу не порушується і в умовах вулиці також.

Вуличні турнікети для прохідної розташовуються не зовсім на вулиці, але як правило у безпосередній близькості до входу у приміщення з вулиці, будь-то підприємство, офіс, аеропорт чи торговий заклад. Для такого випадку компанія TiSO пропонує револьверні двері. Їх головна перевага в енергоефективному використанні, а саме збереженні тепла в приміщенні в холодну пору року. Справа в тому, що в револьверних дверях відвідувач проходить слідом за лопаттю і після нього прохід закриває наступна лопать, а не тонкий металевий брусок. При цьому пропускна здатність турнікету не зменшується і такі турнікети успішно використовуються при великих потоках людей. Але зменшуються витрати на енергоресурси для опалювання приміщень. Крім того, естетика виробу відповідає високим вимогам замовників.

Компанія TiSO виготовляє широкий ряд повнозростових турнікетів, які використовуються у випадках дуже інтенсивного потоку людей, ресурс виробів може налічувати до 10 млн. циклів. Крім такої високої механічної витривалості майже всі модифікації повнозростових турнікетів пристосовані до розміщення їх в умовах вулиці (мають клас захищеності IP65) і мають відповідну назву турнікет повнозростовий вуличний. Задля більшої зручності пункт турнікетного контролю можна доповнити козирком чи навісом. В разі аварійного відмикання електроживлення турнікети повнозростові вуличні блокуються (тобто контроль не припиняється), а виводяться зі стану блокування спеціальними ключами і в кожному з напрямків (вхід/вихід) окремо. В асортименті є також повнозростові турнікети для використання в умовах високої вологості (морське узбережжя), в них поверхня покрита гарячим цинком.

Детальні умови постачання і вартості виробів встановлюються при спілкуванні представника покупця зі спеціалістом компанії TiSO, їх розмова буде максимально конкретною в разі, якщо представник покупця буде володіти інформацією про всі нюанси розміщення турнікетів.