Агропросперіс Банк продовжує спеціальну акційну пропозицію для своїх вкладників в м. Львів – депозити “Класичний+” та “Класичний” у гривні на термін 3 місяці можна оформити з бонусом у розмірі 3% до поточної ставки за вкладами. Ця пропозиція є чудовою можливістю для вкладників, які прагнуть максимально вигідно розмістити свої заощадження на короткий термін.

Деталі акційної програми

Завдяки нарахуванню бонусу вкладники отримують наступні умови:

  • 16,5% річних за депозитом “Класичний+” із виплатою відсотків по завершенню строку;
  • 16% річних за депозитом “Класичний” із щомісячною виплатою відсотків.

Ця пропозиція є однією з найбільш вигідних на ринку для короткострокових вкладів. Якщо ви бажаєте знайти найкращі депозити в банках Львова, варто звернути увагу на цей варіант. Важливо зазначити, що дана депозитна програма не передбачає поповнень, можливості частково знімати кошти або розривати договір до закінчення терміну, однак для короткострокових програм ці опції не грають ролі. Мінімальна сума, необхідна для відкриття депозиту, складає 15 000 грн. Максимальна сума вкладу не обмежена.

Відповідно до умов акції можливість оформлення депозиту з додатковим бонусом до процентної ставки доступна до 31 жовтня 2024 року у відділенні банку у Львові.

Адреса відділення, де діє акційний бонус на депозит: Львів, вул. Томашівського, буд. 7.

Докладніше читайте на сайті банку: https://ap-bank.com/individual-deposits/lviv

Депозити банку – серед найкращих

Депозитні програми Агропросперіс Банку не раз отримували професійні нагороди за вигідні умови та надійність зберігання коштів. Упродовж останніх кількох років банк визнано лідером з надійності заощаджень для фізичних осіб на конкурсі «Банк Року» від International Financial Club “Bankir”, а цієї весни йому присвоєно престижну нагороду FinAwards у категорії «Найкращий депозит».

Крім того, за версією Фінансового клубу, банк отримав визнання як переможець у категоріях «Ощадний банк для населення» та «Чистий банк».

У 2017 році рейтингове агентство «Експерт Рейтинг» надало банку найвищий рейтинг надійності депозитів ua1 за шкалою агентства, і банк цей статус постійно підтверджує.

Отже, обираючи депозити в банках, Львів відтепер має ще одну фінансову установу з надійною репутацією, яка гарантує прозорість, зрозумілість та привабливість умов депозитних програм для збільшення ваших фінансів.

Про Агропросперіс Банк

Агропросперіс Банк з’явився на українському ринку в 2007 році, а з 2015 року працює під управлінням нового інвестора – NCH Capital. Це глобальна міжнародна інвестиційна компанія, заснована в Нью-Йорку у 1993 році, яка на сьогодні є одним із ключових гравців у аграрному секторі по всьому світу. NCH Capital розпочала свої інвестиції в українське сільське господарство у 2006 році, а у 2015 році придбала Агропросперіс Банк.

Цей банк є єдиним в Україні, який спеціалізується на фінансових рішеннях для малого та середнього бізнесу в аграрному секторі та у співпраці із групою компаній «Агропросперіс» пропонує широкий спектр послуг для українських агровиробників для вирощування та експорту зернових культур.

Завдяки глибокому розумінню аграрної сфери, Агропросперіс Банк зміг створити один з найякісніших кредитних портфелів на ринку, з дуже низьким показником непрацюючих кредитів – лише 4%. Таке ефективне та низькоризикове кредитування, в поєднанні з 100% західним капіталом роблять його надійною фінансовою установою для зберігання ваших заощаджень.

Якщо ви шукаєте банки Львова, депозити в яких поєднують високу надійність з високою дохідністю, Агропросперіс Банк повністю відповідає цим критеріям.