Якщо ви плануєте вечірку на день народження, варто насамперед подбати про святкове меню! Й немає варіанту кращого, ніж замовити улюблені роли. Не витрачайте час на закупи та приготування їжі!

Замовляйте суші на день народження, пригощайте гостей та насолоджуйтеся неповторними стравами. А про те, як обрати найкращу доставку, розкажемо просто зараз.

Правила вибору доставки суші

Перш за все, ознайомтеся з рейтингом ресторанів у вашому місті. Звертайте увагу на відгуки та оцінки закладу. Після цього, проаналізуйте:

  • Меню і вибір страв. Переконайтеся, що обрана доставка пропонує широкий асортимент суші на будь-який смак, має великі сети на компанію, а також порційні роли. 
  • Свіжість і якість продуктів. Оберіть ресторан або сервіс, який гарантує свіжість компонентів та з увагою ставиться до приготування страв. 
  • Час доставки. Перед замовленням уточніть час, коли доставка буде здійснена. Плануйте заздалегідь, особливо якщо потрібно, щоб суші були на вашому столі о конкретній годині.
  • Вартість. Перед замовленням обов’язково оцініть вартість замовлення, враховуючи ціну доставку та можливі додаткові витрати (наприклад, за послуги доставки в певний час або додаткові страви).

А ще — дізнайтеся, чи пропонує ресторан знижки або подарунки до дня народження. Наприклад, в Monosushi ви можете отримати запечений сет на своє свято. Або ж на наступний день після нього. Спеціальними пропозиціями до свята обов’язково варто користуватися, адже це — можливість зекономити та отримати приємні бонуси, які піднімуть настрій.

Зверніть увагу: зазвичай під час передачі замовлення кур’єр може попросити документ, який підтверджує, що у вас сьогодні свято. Заздалегідь підготуйте паспорт.

Що ще варто врахувати?

У Львові є багато доставок суші. І день народження — найкращий час довіряти надійним та перевіреним ресторанам, які мають чудові відгуки. Різноманітні ж експерименти та нові доставки слід залишити на будень. Це допоможе уникнути неприємних сюрпризів.

Пам’ятайте про те, що багато доставок суші пропонують вигідні великі сети на компанію — чудовий вибір до свята. А також, окрім ролів, можуть запропонувати різноманітні закуски, десерти та навіть напої. Це значно спрощує підготовку до вашого свята та дозволяє сконцентруватися на справді важливих речах, не витрачаючи час на приготування їжі. 

Обираючи доставку суші на день народження, ретельно плануйте та обговорюйте всі деталі з доставкою, щоб ваше святкування пройшло незабутньо для всіх гостей. Бажаємо вдалого свята!