Франкфурт-на-Майні — місто, де обертаються мільярди євро. Тут мешкають фінансові клерки та банківські працівники, а символом Франкфурту стали 2 хмарочоси. І місцеві називають їх Дебіт та Кредит.

Якщо ви потрапите до Кварталу банків, то наче опинитесь в Нью-Йорку чи Сінгапурі. В дзеркальних висотних будівлях знаходяться тисячі фінансових контор та фондових бірж.

Але й для туристів Франкфурт є привабливим містом. Для поїздки по маршруту Львів – Франкфурт-на-Майне автобус є зручним та комфортним транспортом. Це швидкий та безпечний спосіб доїхати до німецького міста без пересадок. Компанія Klr Bus є надійним перевізником, що пропонує вигідні ціни на квитки. Отримати актуальну інформацію про найближчі рейси, дізнатись ціну квитка, скористатись знижками і швидко замовити проїзний документ можна в режимі онлайн.

Що цікавого у Франкфурті-на-Майні

Місто є бізнес столицею Європи. Центральний Європейський банк розташований у найвідомішому хмарочосі Eurotower. Сучасний Франкфурт — нащадок старовинного міста, де коронували монархів. Перша згадка про місто датована 794 роком.

Туристів, особливо у вечірній час, приваблює Набережна музеїв. Яскраві ліхтарі парків розваг, аромат смачних страв, веселі атракціони — і не скажеш, що вдень це бізнес-столиця. Величезний торговий центр Майнцаль подарує незабутній шопінг. А історична частина міста стане джерелом незабутніх емоцій.

Центрами притягнення туристів є такі пам’ятки:

  • Ремерберг — район старовинного міста, тут є стара Ратуша та Церква Святого Миколая. В центрі площі Ромер — фонтан зі статуєю правосуддя.
  • Готичний Собор Святого Варфоломія є найбільшою у місті культовою спорудою. Колись тут коронували римських імператорів.
  • Башта XV сторіччя в готичному стилі була частиною оборонних споруд. Тепер виглядає екзотично на фоні сучасних будівель.

Історична та культурна спадщина міста вражає. Саме у Франкфурті народився та жив Гете. Його будинок було зруйновано під час війни, а потім ретельно відбудовано і реставровано.

Культурний Франкфурт

Набережна музеїв, Стара опера, будинок Гете — всі ці місця були відбудовані після майже повного знищення міста бомбардуваннями. Німці відроджували свою історію, не жалкуючи коштів і сил. Тепер Франкфурт процвітає, і вражає туристів оригінальним поєднанням старовинних башт та церков з сучасними хмарочосами та скляними центрами.

Художня галерея Штедель по значущості дорівнюється до Лувру. Експозиція має понад 3 тисяч мистецьких експонатів. Цікавим є Музей Кіно. А Пальмовий сад — улюблене місце відпочинку місцевих мешканців.

Франкфурт — цікава та приваблива туристична локація. Дістатись в місто комфортно на автобусі, що швидко та комфортно довезе вас до фінансового серця Німеччини.