Кожен, хто вирішує купити чи продати квартиру, або винайняти нерухомість чи здавати її в оренду, зазвичай стикається з однією дилемою. Суть її полягає у правильному виборі – займатися процесом самостійно, або ж звернутися по допомогу до досвідчених фахівців.

Кожен з таких варіантів має свої особливості, але лише у випадку звернення до агенції empire capital можна буде розраховувати на гарантію безпеки та гарні пропозиції стосовно вибору.

В чому специфіка послуг Еmpire-Сapital?

Приймаючи рішення займатися пошуком оптимального варіанту нерухомості або питанням здачі об’єкта в оренду, зазвичай люди керуються досить зрозумілою логікою. Адже у такому випадку вони матимуть можливість зекономити певну суму грошей. 

Проте подібні процеси лише на перший погляд здаються дуже простими та швидкими. Насправді вони займають дуже багато часу, і передбачають немало специфічних моментів, в яких можуть розібратися лише спеціалісти. А тому у більшості випадків найбільш оптимальним варіантом стане необхідність замовити послуги, які надає агентство нерухомості львів та Львівська область користується такою можливістю вже не один рік. 

При цьому варто зазначити, що особливості роботи агенції залежать від того, з ким саме планується співпраця. Адже її представники пропонують різний спектр послуг, які стосуються як продавців, так і покупців.

На що можуть розраховувати клієнти Еmpire-Сapital?

Як орендодавці, так і ті, хто хоче винайняти житло, а також як власники нерухомості, так і потенційні покупці, можуть розраховувати на виконання певних дій з боку працівників агенції за певним алгоритмом. При цьому компанія притримується усіх правових норм, та діє лише в межах українського законодавства.

Обов’язки агенції відносно покупців

Компанія повністю бере на себе обов’язки пошуку зручного для замовника варіанту житла чи іншого виду нерухомості. Все, що вимагається від клієнта – знайомитися із запропонованими варіантами, передивляючись їх «наживо». Окрім того, до переліку послуг АН входить наступне:

  • корисні поради з приводу правильного пошуку об’єктів;
  • юридична перевірка квартири;
  • визначення історії нерухомості, чистоти минулих договорів, дієздатності продавця, наявності арешту на квартиру та багато чого іншого.

Також представники агенції забезпечують супровід договору з купівлі-продажу та можуть допомогти у оформленні документації після завершення процедури.

Обов’язки агенції стосовно продавців

Ті, хто планує продати квартиру, будинок чи інший об’єкт нерухомості, може розраховувати на допомогу в плані оцінки об’єкту, пошуку покупців, підготовки потрібного пакету документів.  

Ще одна важлива опція агенції у цьому випадку – реклама нерухомості, яка буде реалізуватися. Адже кожна квартира чи дім має певні позитивні акценти і недоліки, а тому правильна подача грає велику роль для успішних продажів. Не менш важливо і те, що досвідчений спеціаліст завжди «вирахує» реального покупця і навряд чи захоче мати справу з незацікавленими громадянами. 

Проте найбільшою перевагою у співробітництві з АН для продавця є дієва допомога у оформленні документів. Таким чином клієнт буде позбавлений необхідності вистоювати довжелезні черги та обходити безліч інстанцій.

Компанія Еmpire-Сapital пропонує найзручніший формат обслуговування як покупців, так і продавців. Каталог у режимі онлайн дозволяє швидко знайомитися з цікавими та вигідними пропозиціями, а постійний зв’язок з клієнтом дає можливість значно економити час та фінанси.