Новий MacBook з розміром екрану 13 дюймів дійсно заслуговує на особливу увагу. Перед покупкою важливо врахувати 6 основних фактів про дану модель.

Першим фактом MacBook Pro є застосування нових процесорів – виробник використав процесори Intel 10-го покоління.

Вже відомо, що топові моделі Apple можуть отримати 4-ядерний процесор Intel Core i7 з 8 Гб кеш-пам’яті третього рівня. Вивчаючи все про Apple MacBook Pro, варто також приділити увагу і оптимальній робочій частоті з показниками 2,3 ГГц з можливістю прискорення до 4,1 ГГц при активації режиму Turbo Boost.

Збільшення оперативної пам’яті

У нових лептопах з приставкою Pro 2020 року випуску розробники запропонували можливість збільшення показників оперативної пам’яті. В результаті використовується не просто швидка, а надшвидка пам’ять LPDDR4X, частота якої досягає 3733 МГц.

MacBook Pro з новим процесором

Але і це далеко не всі можливості MacBook Pro, адже оперативність може бути збільшена до рекордних показників – 32 Гб. За рахунок таких змін ноутбуки можна використовувати для запуску різноманітних професійних програм, запуску комп’ютерних ігор на максимальних налаштуваннях.

Збільшений розмір сховища

Третій факт про новий Макбук із розміром екрану 13 дюймів полягає у збільшеному обсязі сховища. Починаючи з 2020 року випуску, всі лептопи укомплектовані базовим форматом SSD, який раніше складав 128 Гб, а зараз сягає 256 Гб.

При цьому користувач отримує ще одну важливу перевагу – збільшені показники постійної пам’яті, яку вдасться встановити у наступній моделі (до 4 Тб). Все це дозволяє відкрити нові можливості перед сучасними та вимогливими користувачами.

Зручна та оновлена клавіатура Magic Keyboard

Сьогодні користувачі можуть вибрати та купити на сайті https://mobileplanet.ua/ua/apple-macbook-36/apple/macbook-air різні моделі з лінійки Air та Pro. Важливими загальними характеристиками двох серій є зміни у клавіатурі, тому запропоновані такі інновації:

  • нова клавіатура Magic Keyboard із ножичним механізмом;
  • хід кожної кнопки до 1 мм;
  • наявність Touch Bar.

MacBook Pro з клавіатурою Magic Keyboard

Все це сприяє максимальній зручності у процесі набору текстової інформації. Тому такі лептопи відмінно підійдуть для студентів, офісних співробітників, веб-дизайнерів та інших професій. Розробники приділили особливу увагу питанням комфорту, щоб користувач отримав максимальну насолоду від роботи.

 Збільшена кількість портів Thunderbolt 3

Запитуючи, що краще Макбук Про або Аїр, потрібно також звернути увагу на оптимальну кількість портів. У новинках з приставкою Pro використовується до чотирьох портів Thunderbolt 3. В результаті вдалося об’єднати між собою такі важливі особливості, як високу пропускну здатність, стандартний інтерфейс USB-C.

Причому кількість портів залежить від обраної моделі – це може бути два або відразу чотири порти Thunderbolt 3.

Можливість швидкого підключення другого екрану 6К

Продовжуючи тему портів Thunderbolt 3, вдасться зрозуміти, чому MacBook Pro для програмування вважається одним із найкращих помічників. Його порти підтримують потрібну швидкість передачі даних до 40 Гбіт/с. Це означає, що користувачу вдасться виконувати різні завдання, де необхідно здійснити підключення периферії, зовнішніх відеокарт для виконання візуальних завдань, а також підключити 6К-монітор.

YUr5UdR-6gWXOqDKWK_v047X-eezjspKJE8Wy-oKGlAUjPVkt-dOa6kEarPjiMnwxy3_5fMvffyYZaHjHIVH2UbkZUM4fcdJglsj5r4cqmIew6BeEWsWyDBzWNC5Ta6_PIp4z45b6gIRjJUYIrZWAx0

Робота з графікою на MacBook Pro

Крім того, користувач може самостійно вибирати, яку кількість моніторів необхідно підключити: один монітор 5К/6К або одночасне використання двох 4К-моніторів. Усе це значно розширює можливий спектр завдань, а тому складно відмовити собі у покупці таких унікальних лептопів.