У власників маленьких магазинів та інтернет-магазинів виникає багато питань щодо обліку товарів, і вони часто розглядають можливість використання Excel чи Google таблиць для цієї мети. І хоч це здається простішим рішенням, насправді може навпаки стримувати розвиток бізнесу, впливати на фінансовий стан компанії, вносити хаос в управління бізнес-процесами тощо. 

Ефективний облік товарів для малого бізнесу вимагає спеціалізованої програми.

Оптимізація обліку товарів у програмі “BAS Малий бізнес” 

Програма “BAS Малий бізнес” – це зручний та доступний інструмент для обліку товарів та продажів, який підходить для магазинів, виробничих та торгових складів, інтернет-магазинів, сервісних компаній. Ця система спрощує облік товарів шляхом обробки первинних документів, взаємодії з постачальниками та покупцями. Вона дозволяє автоматично розраховувати залишки товарів на складі, їх вартість та прибуток від продажу.

Основні можливості програми включають:

  • Закупівля товарів: Ви можете легко оформити замовлені товари постачальників, фіксуючи умови постачання та ціни. Також можна автоматично створити прибуткові накладні на основі замовлень постачальникам.
  • Продаж в роздріб: Програма дозволяє продавцям швидко обслуговувати клієнтів, підбирати товари, реєструвати продажі за різними видами розрахунків (готівковий, безготівковий, кредит), а також відкладати чеки та оформляти повернення товарів.
  • Продаж в гуртовій, інтернет-торгівлі: Програма дозволяє оформляти продажі за допомогою документів “Замовлення покупця” резервувати товари на складі для конкретних клієнтів та вести облік супутніх та замінних товарів.
  • Аналітика: Детальні звіти торговельної діяльності дозволяє аналізувати залишки товарів, прибуток, рух грошей та інші показники.

“BAS Малий бізнес” розроблена спеціально для управління невеликими підприємствами, тож вона проста у використанні, може бути налаштована під потреби користувачів та має можливість відключення невикористовуваних функцій.

Ця система обліку може бути використана для автоматизації як окремих видів діяльності, таких як виробництво чи торгівля, або ж як комплексне рішення для підприємств, що виробляють товари і реалізовують їх через власні торгові канали.

Програма “BAS Малий бізнес” легка у впровадженні і може бути використана як хмарний сервіс, про переваги якого можна почитати тут.