Імідж – це те, що бачать інші, а тому найкращим способом відобразити свій внутрішній світ, є піклування про свою зовнішність, адже одяг та аксесуари можуть допомогти створити потрібне враження, але здоров’я шкіри, волосся, блиск в очах, підмінити неможливо, тому варто піклуватися про головне та шукати гармонію навіть у стосунках із собою.

Саме з такою метою була створена косметика Image Lab https://image-lab.com.ua/, що бере все найкраще від природи, втілюючи це у зручному форматі косметики, що дійсно працює.

Волосся твоєї мрії разом із Image Lab

При підборі косметики для волосся, дуже важливо, щоб косметичні засоби не просто містили хімічні речовини, які покращують зовнішній вигляд волосся, а мали в своєму складі якомога більше натуральних речовин, що мають змогу проникати глибоко всередину, живлячи і цибулину, і глибокі шари самого волоса, що дуже важливо і для росту волосся, і для гарного та здорового зовнішнього вигляду на довго.

Торгова марка IMAGE Cosmetics виготовляє та реалізує такі засоби для догляду за волоссям:

  • Шампунь
  • Кондиціонер
  • Маска
  • Бальзам-маска
  • Сироватка
  • Спрей
  • Фітокомплес
  • Філери

Як відомо, шампунь допомагає дбайливо очищувати волосся, розкриваючи лусочки, що має особливу дію, залежно від типу волосся. Після миття на волосся треба нанести невелику кількість бальзаму, або маски, розчісуючи волосся різким гребенем по всій довжині волосся. Після необхідного часу очікування, бальзам треба змити великою кількістю теплої води. Обов’язковим фінальним елементом миття волосся є кондиціонер, який закриває лусочки назад, завдяки своєму лужному складу.

Обличчя та тіло, що світиться здоров’ям

Професійний догляд вдома – це те, на що варто знаходити час, адже ніхто і ніколи не зробить це за Вас, навіть якщо деякі процедури Ви довіряєте лише професіоналам, тим не менш, основи формуються із щоденних звичок, що закладаються в молодому віці, і з роками трансформуються у стиль життя. Тому Імідж Косметікс презентує широкий вибір косметичних засобів для нашого найбільшого та чи не найважливішого органі – шкіри, яка, як окремий організм, має свій індивідуальний характер, структуру, що визначається способом життя конкретної людини, і тому потребує особливого догляду, який максимально побудований на природних компонентах та джерелах краси.

В онлайн магазині image-lab.com.ua Ви знайдете такі товари для догляду за обличчям та тілом:

  1. Гель та пінка для вмивання
  2. Міцелярна вода
  3. Альгінатні маски
  4. Креми різного призначення для обличчя, контуру очей, тіла та різних його ділянок
  5. Лосьйони
  6. Маски для обличчя, зони декольте
  7. Зволожуючі сироватки
  8. Засоби від запальних процесів
  9. Патчі під очі
  10. Скраби
  11. Гелі для душу
  12. Парфумоване молочко для тіла

Чому обирають Імідж Лаб

Вся косметика, вироблена Image Cosmetics, має всі необхідні сертифікати якості за міжнародними стандартами, адже тестуванню відводить належне значення, і тому, купуючи продукцію Image Lab, чи Image Cosmetics, Ви гарантовано отримуєте товар дуже високої якості, який точно сподобається Вашій шкірі.

Крім того, якщо Ви не впевнені, який саме товар обрати, сміливо звертайтеся до консультантів магазину, що в зручному онлайн-форматі допоможуть Вам зробити правильний вибір, порадивши саме ті засоби, які ідеально підійдуть саме Вам.

Доставка замовлень здійснюється по всій Україні.