Виглядати гарно та доглянуто завжди. Не думати про такі речі як вросле  волосся, запалення після гоління, неприємні та болісні відчуття під час та після епіляції.

Ловити на собі захоплені погляди та бути легкою і мобільною, робити та одягати що хочеш та коли хочеш – це все та ступінь свободи, яку тепер може дозволити собі кожна жінка, адже епіляція без болю та подразнень є доступною у Львові за цілком прийнятною ціною при найвищому ступені якості та рівні обслуговування. Якщо Вашим запитом є Лазерна епіляція Львів, зверніть увагу на профільний салон лазерної епіляції Moveo Laser, де на Вас чекає повний спектр послуг лазерної епіляції.

Епіляція Мовео: що треба знати

Сучасні інновації завжди на стороні здоров’я та якості життя, саме тому інноваційна технологія MOVEO, на основі якої створюються надсучасні апарати лазерної епіляції, є гарантом революційної якості епіляції, що відзначається такими параметрами:

  • Абсолютна відсутність болю та неприємних відчуттів
  • Повне видалення волосся будь-якого типу, незалежно від кольору та товщини
  • Безпечність найвищого рівня, дозволено робити вагітним жінкам
  • Допускається для клієнтів з будь-яким типом, кольором та ступенем засмаги шкіри
  • Незначна тривалість процедури
  • Значний результат вже після першої процедури

Динамічна епіляція: переваги

Більше жодних опіків, поколювання, печіння та безлічі протипоказань із апаратом італійського походження DEKA Moveo Motus AX, що є єдиним в своєму роді, адже олександритовий лазер Мовео дає змогу працювати в динаміці, тобто в русі, а тому в опіків не має жодного шансу.

Завдяки можливості динамічно рухатися по ділянці, що обробляється, процедура займає значно менше часу і має вищу ефективність.

Жодних почервонінь, синців, чи інших дефектів шкіри, тому Ви можете вести звичний активний спосіб життя, обирати улюблений одяг та сміливо планувати свій час, без поправок на післяепіляційний період.

Динамічна епіляція передбачає поступове нагрівання волосся, що дає змогу досягти бажаного результату без перегрівань. При цьому фолікул сягає температури 70 градусів, після чого він відмирає. Важливо зауважити, що ця процедура діє лише на те волосся, яке знаходиться у стадії активного росту, адже тільки таке волосся має в своєму складі меланін. Для того, щоб позбавитися від усього волосся, в тому числі, яке тільки розпочало свій ріст, або спить, замало одного чи декількох сеансів лазерної епіляції, а варто пройти весь курс, тривалість та частоту якого Вам порекомендує Ваш лікар у індивідуальному режимі. Крім того, через деякий час курс варто повторити, аби довгі роки насолоджуватися бездоганною гладенькою шкірою.

Кому підходить технологія Мовео

На противагу всім іншим існуючим на сьогоднішній день технологіям, апарат Мовео є ідеальним рішенням для пацієнтів, котрі:

  1. Мають активний спосіб життя, є публічними особами, або просто не хочуть відмовляти собі у перебуванні під сонячними променями, чи насолоді відвідування курортних країн під час проходження курсу лазерної епіляції
  2. Мають непереносимість болю, або є гiпер чутливими до нього
  3. Хочуть позбутися пушкового, світлого, або навпаки, темного та товстого, чи врослого волосся
  4. Мають темну чи засмаглу шкіру
  5. Не бажають витрачати багато часу на косметичні процедури
  6. Бажають ефективно та дійсно на дуже тривалий час позбавитися від небажаного волосся