Всі методи нарощування волосся, які на цей момент активно використовуються, можна розділити на 2 категорії: гарячі та холодні. Перші передбачають використання кератину та високотемпературного інструменту для його плавлення. Категорія холодних методів більш широка, включає нарощування на стрічки, коси і кільця.

Якщо ви ще не знаєте, де купити якісне натуральне волосся для нарощування, загляньте в салон-магазин Zirkova.

Переваги холодного стрічкового нарощування

Вибираючи той чи інший метод нарощування, важливо пам’ятати, що його безпека гарантується дотриманням технології, якісними сертифікованими матеріалами та досвідом майстра.

Стрічкове нарощування має дві переваги, які роблять його найбезпечнішим. Перша — можливість рівномірно розподілити масу стрічки по волоссю, друга — відсутність необхідності застосовувати термощипці та нагрівати місце кріплення донорської пасма. Однак цей метод має протипоказання — індивідуальна алергічна реакція на компоненти клею.

Коли варто вибрати гаряче капсульне нарощування

Даний метод — збірна категорія, яка включає класичне, мікро- і нанокапсульне нарощування. Даний метод безпечний за умови правильного розрахунку маси пасма, використання оригінального кератину та формування маленької непомітної капсули.

Якщо маса пасма розрахована неправильно, створюється надмірне навантаження. В міру росту власне волосся під вагою донорських може випадати. Великі капсули з гострими краями можуть спричинити пошкодження шкіри голови.

Якщо ви обираєте кератинове нарощування, шукайте високопрофесійного майстра та вибирайте нанокапсульну технологію, за якої донорські пасма більш рівномірно розподіляються.

Чи варто вибирати афронарощування

Ця техніка не передбачає ніякого термоінструменту та клейких засобів, що здатні викликати алергію. Саме таким ступенем безпеки може «похвалитися» афронарощування волосся. Кріплення тресів виконується буквально пришиванням за допомогою спеціальної зігнутої голки та спеціальної нитки. За основу беруться дрібні горизонтальні коси.

Даний спосіб достатньо універсальний, проте він не підходить у разі ослабленого волосся. Плетіння кіс вимагає певного натягу, який може спровокувати активніше випадання волосся. Кожен метод потребує професіонального виконання, яке гарантує довговічність і комфорт нарощування.